Ingredienser
Ca. 25 stk.
Fordej (Step 1):
Step 2:
Pynt:
Fyld:
1. Opløs gæren i vandet. Bland hvedemelet i og ælt i maskine i 7 min. Lad fordejen hvile i 40 min.
2. Bland de øvrige ingredienser i fra Step 2. Kør langsomt i 2 min. og lidt hurtigere i 4 min. Dæk dejen til og lad hvile i 10 min.
3. Rul dejen til en lang pølse, del dejen i 25 lige store stykker. Form stykkerne til boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk dejen til og lad hæve i 40 min. Forvarm ovnen til ca. 220˚C (varmluft 200˚C). Bag bollerne i ca. 4-6 min. eller til de er gyldenbrune
4. Lad bollerne afkøle på pladen
Pynt:
Smelt smøret, pensl bollerne og vend dem i sukkeret
Fyld:
1. Tø bærene op og sigt væden fra. Pisk fløden til et luftigt skum. Mos bærene med en gaffel og bland dem forsigtigt i flødeskummet
2. Lav et hul på siden af bollerne. Kom fyldet med flødeskum og hindbær ind i bollerne. Fyld bollerne forsigtigt så de ikke sprækker