Ingredienser
20 stk.
Fyld:
1. Opløs gæren i det lunkne mælk, tilsæt sukker, salt, hvedemel og det bløde smør.
2. Ælt dejen til den er glat og smidig – dejen skal være blød. Lad den hvile tildækket i ca. 30 min.
3. Slå dejen ned, del den i 20 stykker og form til boller. Lad dem hvile i 15 min. Lav en fordybning i bollerne med våde fingre eller bunden af et fugtigt glas.
4. Bland rabarberne med majsstivelse, sukker og vaniljekorn og fordel blandingen i bollerne. Pak dejen omkring fyldet, så bollerne er næsten helt lukkede.
5. Sæt bollerne på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min.
6. Pensl med et sammenpisket æg.
Bagetid:
Ca. 15 min. midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C).
Pynt: Hvid glasur