Ingredienser
1 tærte
Fyld:
1. Bland mel og salt og smuldr smørret deri. Saml hurtigt dejen med lidt koldt vand.
2. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Læg et stykke bagepapir i tærtebunden og fyld bunden med tørrede ærter eller ris, så siderne ikke glider ned under forbagningen.
3. Forbag tærtebunden 20 min. ved 200°C nederst i ovnen (varmluft 180°C).
4. Bland de snittede rabarber med sukker og vanilje og bag dem ca. 10 min. ved 165°C nederst i ovnen (varmluft 150°C) til de er møre. Læg de bagte rabarber på bunden.
5. Pisk æggehviderne stive. Drys halvdelen af sukkeret i æggehviderne mens der piskes og vend resten i.
6. Fordel marengsen oven på rabarberne og drys evt. med lidt kokosmel.
Bagetid:
Ca. 20 min. nederst i en 175°C forvarmet ovn (varmluft 160°C).