Ingredienser
6 portioner
Tærtedej
Fyld
Til servering
1. Sæt ovnen på 200 grader.
2. Rør mel, havregryn, sukker og salt sammen i en skål. Skær smørret i stykker og og bland det med de tørre ingredienser til en smuldret masse.
3. Tryk halvdelen af dejen ud i en stor eller seks mindre tærteforme.
4. Skræl rabarberne og skær dem i ca. ½ cm tykke skiver.
5. Stød kardemommen og bland sammen med sukker, vaniljesukker og kartoffelmel i en skål. Tilsæt rabarberne og bland, så al rabarber er dækket af sukkerblandingen.
6. Fordel rabarberne i formen/formene og smuldr resten af tærtedejen over.
7. Bag i midten af ovnen – ca. 25 min. ved en stor form og 15 min. ved små forme, eller til rabarberne er bløde og dejen har fået farve.
8. Server med flødeskum, vaniljesovs eller vaniljeis.