Ingredienser

10 stk.

  • 3 æg
  • 1½ dl sukker
  • 2 dl Amo Hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk. vand 

Fyld:

  • 1 dl Nutella

Pynt:

  • Flødeskum og frisk bær

Rouladekager med friske bær

Tip! Sprækker din roulade ofte? Tilsæt en knsp. salt i dejen, så sprækker kagen ikke så let, når du ruller dejen.

Sådan gør du (30 min):

1. Forvarm ovnen til 200°C. Dæk en bageplade 30x40 cm med bagepapir.

2. Pisk æg og sukker porøst. Vend forsigtigt skiftevis mel, bagepulver og vand i blandingen. 

3. Fordel dejen jævnt på bagepapiret. Bages i ovnen i 4-5 min.

4. Drys lidt sukker henover den friskbagte kage og vend den over på et stykke bagepapir. Træk bagepapiret af som kagen har bagt på. 

5. Smør nutella henover den afkølede kage så hele fladen er dækket. Rul den til en roulade fra langsiden. Lad den køle i bagepapiret inden den skal serveres.  

6. Skær skiver af rouladen og pynt med flødeskum og friske bær.