Ingredienser
24 spiraler
Prøv at pensle dejfirkanterne med vand og drys med sesamfrø eller mel inden du skærer dejen ud i strimler og snor dem.
1. Læg rugflagerne i lunkent vand. Lad blandingen stå i 1 time.
2. Opløs gæren i øllet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem.
3. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, ca. 1 time.
4. Del dejen i 2 og rul hvert stykke ud til en firkant på 2 cm i tykkelse som skæres i 12 stykker med en bredde på 2 cm.
5. Sno stykkerne omkring sig selv og læg dem på en bageplade med bage papir. Lad dem efterhæve, tildækket og lunt, i ca. 20 min.
Bagetid: 12-15 min. midt i en 225°C forvarmet ovn (varmluft 200°C). Afkøl spiralerne på en rist.