Ingredienser

20 stk.

  • 1 æg
  • 1 dl rørsukker
  • 50 g smør eller margarine, stuetemperatur
  • ½ g safran
  • 25 g hakkede hasselnødder
  • 25 g smuttede mandler, hakkede
  • 2½ dl Amo Hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver

Safranbiscotti

Tip! Prøv at udskifte hasselnødder med usaltede pisatcienødder.

Sådan gør du (35 minutter):

1. Forvarm ovnen til 200°C.

2. Pisk æg, sukker og safran til en lysegul og porøs blanding. Tilsæt det bløde smør og pisk igen.

3. Tilsæt nødder, mel og bagepulver og rør ingredienserne til en dej under hurtig omrøring.

4. Del dejen i to og rul hver del med melede hænder til de har bagepladens længde.  Læg dem på bagepladen beklædt med bagepapir. Pres dejen med fingerspidserne. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter.

5. Skær dem på skrå og lad dem afkøle. Opbevares tørt i en krukke med tætsluttende låg.