Ingredienser

12 boller

  • 500 g Amo Hvedemel
  • 200 g Amo Fuldkornshvedemel
  • 5 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl müsli
  • ½ dl sirup
  • ½ dl olie
  • 2 spsk. havregryn 
  • 1 dl kokosmel
  • 2 tsk. salt
  • 1 æg til pensling

Sandwichboller

Sådan gør du (1 time, 15 min.):

1. Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser.

2. Ælt dejen, til den er elastisk, men gerne lidt klistret. 

3. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, til dobbelt størrelse, ca. 30 min.

4. Slå dejen ned og form den til 12 boller. Klap hver bolle flad (ca. 2 cm) og sæt dem på en bageplade. Lad bollerne hæve, lunt og tildækket, ca. 15 min.

Pensling: Sammenpisket æg.

Bagetid: 20 min. på midterste rille i en 220°C forvarmet ovn (varmluft 200°C).