Ingredienser

14 skinkebrød

  • 225 g Amo Hvedemel
  • 35 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g blødt smør eller margarine
  • ca. 1 ½ dl danskvand 
  • 75 g hakket kogt skinke 
  • 2 spsk. hakket purløg 

Skinkebrød

Herlige til frokost, te eller som natmad!

Sådan gør du (50 min.):

1. Opløs gæren i danskvand, og tilsæt salt, bagepulver, hvedemel og det bløde smør.

2. Ælt det sammen til en glat og smidig dej – som ikke må være for fast.

3. Tilsæt 75 g hakket kogt skinke og 2 spsk. hakket purløg til grunddejen. Rul dejen ud (1½ cm tyk) og udstik brødene med en form på en bageplade med bagepapir. Herlige til frokost, te eller som natmad.

4. Lad brødene hæve i 30 min. Pensling: Æg eller fløde.

5. Tilsæt 75 g hakket kogt skinke og 2 spsk. hakket purløg til grunddejen. 

6. Rul dejen ud (1 ½ cm tyk) og udstik brødene med en form. 

Bagetid: Ca. 10 min. midt i en 225° C forvarmet ovn (varmluft 210° C).