Ingredienser

Ca 64 st.

  • 225 g Amo Hvedemel
  • 100 g ren rå marcipan
  • 200 g blødt smør eller margarine
  • 90 g sukker
  • Revet skal af 1 økologisk appelsin

Pynt:

  • Mørk overtrækschoklolade 

Skøne kattetunger

Tip! Opbevar kattetungerne i en tætsuttende kagedåse.

Sådan gør du (25 minutter):

1. ælt marcipanen blød med halvdelen af smørret. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den samler sig.

2. Del dejen i 4 stykker og rul dem ud i stænger, der hver skæres i 16 lige store stykker.

3. Rul stykkerne til kugler som rullles tyndt ud på midten. Tryk enderne lidt flade med en paletkniv.

4. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir.

Bagetid:
6-7 min midt i en 200º C forvarmet ovn, til de er lysebrune (varmluft 180º C).

Når kagerne er bagt dyppes den ene ende med smeltet overtrækschokolade.