Ingredienser

Til 4 personer

  • 4 dl Amo Hvedemel 
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g smør
  • 1 ½ dl mælk
  • 1 dl riven, lagret ost
  • 2 tsk. kommen

 

  • Pinde eller grillspyd til bagning
  • Smør til stegning.

Snobrød med smag af ost og kommen

Gør dejen til disse gode snobrød derhjemme, læg i en plastikpose og tag med ud i skoven. Grill over åben ild og spis sammen med smør. Vil man skabe en udflugtsfornemmelse derhjemme kan man bage brødene på grillspyd i 225 grader i ca. 10 minutter.

Sådan gør du (40 minutter):

1. Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål. Smelt smøret og lad køle af. Tilsæt mælken. Bland smør –og mælkeblandingen sammen med ost og kommen. Rør sammen til en smidig dej i hånden eller maskine.  

2. Del dejen i tolv dele. Rul hver del til en lang rulle. Rul rundt på en pind eller et grillspyd. 

3. Grill brødet over åben ild til brødet har fået farve eller i ovnen på 225 grader i ca. 10 minutter.