Ingredienser

6 stk. Vafler

  • 2 dl Amo mandelmel
  • 4 æg
  • 2 dl flødeskum
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 2 tsk bagepulver
  • Salt

Forslag til tilbehør:

  • Flødeskum
  • Bær
  • Honning
  • Flormelis 

Vafler med mandelmel og æg (glutenfrie vafler)

Nyd disse himmelske vafler! Vaflerne er med æg og har en blødere konsistens end de klassiske. En glutenfri vaffel med mandelmel giver en sødere dej. Hvis en mere mættende vafel ønskes, eksempelvis til at severe som forret, kan mandelmel erstattes af boghvedemel. Foto: Jonas Engström

Sådan gør du (30 minutter):

1. Pisk alle ingredienser sammen i en skål på nær fiberhusk. Tilsæt derefter fiberhusk lidt ad gangen og slå dejen glat.  

2. Vaflerne bages med en klat smør i et vafeljern.

3. Pisk fløden og forbered eventuelt andet tilbehør efter smag. Tilbehøret serveres med vaflerne. Velbekomme!

Tip - Tilsæt evt. en halv tsk vaniljepulver og få vaniljevafler.