Ingredienser
Ca 16 stk.
Smørdej
Fyld
1. Smør hjerteformene af metal med smør.
2. Bland hvedemel, kartoffelmel, sukker, æggeblomme og smør til en smidig dej. Rul dejen ud og læg plastikfolie rundt om den. Lad dejen hvile i 30 minutter i køleskab.
3. Forbered fyldet: Bland æg, sukker, kartoffelmel og mælk i en kasserolle. Rør om under svag varme til cremen er blevet tyk. Lad den blive kold. Smag til med vaniljesukker.
4. Rul dejen ud. Læg halvdelen af dejen i formene. Læg lidt hindbærsyltetøj og lidt creme i hver form. Dæk med låg af dej. Klem dejen rundt om kanterne.
5. Sæt kagerne i den nedre del af ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag kagerne forsigtigt ud af formene. Drys lidt flormelis på og garner med friske bær.