Ingredienser

Ca. 14 stk.

  • 125 g smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 1/4 tsk natron
  • 400 g Amo Hvedemel
  • 50 g kakao
  • 3 dl kærnemælk
  • Kornene fra 1 stang vanilje

Fyld:

  • 55 g smør
  • 3 1/2 dl flormelis
  • 1/2 dl frugt, frosne eller friske hindbær
  • 100 g friske bær hindbær, blåbær, jordbær

Whoopie Pies med frisk frugt

Disse whoopie pies er dejligt forfriskende med alverdens sommerbær og en fløjlsblød hindbærcreme.

Sådan gør du (30 minutter):

1. Pisk smør, æg, kakao og sukker sammen til en luftig masse. 

2. Skrab vaniljekornene ud og mas dem ud i 1 tsk. sukker for at skille dem ad. Kom vaniljen op i massen og sigt hvedemelet og natron i. 


3. Tilsæt til sidst kærnemælken lidt efter lidt og rør godt til massen er fin og glat. 


4. Gør to bageplader klar, beklædt med bagepapir. Kom dejen op i en sprøjtepose med en rund og glat tyl i og sprøjt så dejen ud i runde cirkler, ca. 3 cm. i diameter. Du kan også bruge to spiseskeer og skubbe dejen ud med.  Bag de 28 pies.  


5. Pisk ingredienserne til hindbærcremen sammen. Smør cremen på de 
afkøledepies og læg dem sammen som en sandwich. Før du lægger sandwichen sammen lægges der 4 stk. bær i. 

Bagetid:
Bag de små pies 6-8 min i en 200°C (varmluft 180°C). De er færdige når overfladen er gylden i kanterne.