Med Amo Chokoladekage er det let at bage en lækker chokoladekage med chokoladedråber.. Der er nok til en lille bradepande (ca 25x30 cm) i denne bageblanding. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 180°C (varmluft 160°C). Smør en bradepande (25 x 30 cm).
2. Hæld æskens indhold i en skål. Tilsæt 2 dl vand og dl olie eller smeltet margarine. Rør dejen godt sammen med en ske i ca. 1 min.
3. Hæld dejen i bradepanden, og fordel den med en paletkniv.
4. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30-40 min.
5. Lad kagen afkøle på en rist.
Tips!
Hak 200 gram mørk chokolade og smelt det i en skål, kog 2 dl piskefløde op, og hæld den over den smeltede chokolade under omrøring, til det hele er blandet ensartet. Lad derefter trøflen størkne lidt ved stuetemperatur, før du smører den på kagen. Top med flagesalt.
Sukker, hvedemel, palmeolie, kakao 4,5%, chokoladedråber 4% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (sojalecithin)), glukosesirup, fortykningsmiddel (sorbitol), helægspulver, hvedestivelse, skummetmælkspulver, mælkeprotein, hævemiddel (E450, natriumbicarbonat) aroma (smør, vanilje), salt, emulgator (rapslecithin), hvedemaltmel.
Kan indeholde spor af mandel.
Energi | kJ | 2000 |
Energi | kcal | 477 |
Fedt | g | 31 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 11 |
Kulhydrater | g | 43 |
heraf sukkerarter | g | 24 |
Protein | g | 5 |
Salt | g | 0,21 |