Chokoladekage

Med Amo Chokoladekage er det let at bage en dejlig chokoladekage fyldt med chokoladestykker. Der er nok til en bradepande i denne bageblanding. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie. Ønsker du at variere kagen, kan du prøve følgende tips!

Bagetid: Ca. 30-40 min. ved 180 grader (varmluft 160)

Pyntekage
Med lidt god fantasi kan du overraske børnene med en sjov kage. Pynt evt. chokoladekagen som et hoved med glasur og slik. Glasur: 1 spsk. kakao, 3 spsk. kogende vand, 250 g flormelis.

Nøddekage
Tilsæt 50 g hakkede hasselnødder til dejen. Pynt med hakkede nødder.

Muffins
Prøv at bage chokoladekagen som muffins. Bages 10-15 min. ved 175-180°C.

Indholdsdeklaration

Sukker, hvedemel, palmeolie, kakao 4,5%, chokoladedråber 4% (sukker, kakaomasse, kakaosmør), emulgator (vegetabilsk soja lecithin), glukosesirup, fortykningsmiddel (sorbitol), helægspulver, hvedestivelse, skummetmælkspulver, mælkeprotein, hævemiddel (E450, natriumbicarbonat) aroma (smør, vanilje), salt, emulgator (vegetabilsk lecithin), hvedemaltmel.

Vægt

700 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ2000
Energi kcal 480
Fedt g31
heraf mættede fedtsyrer g11
Kostfibre g2
Kulhydrater g43
heraf sukkerarterg24
Salt g0,2
Protein g5