Med Amo Chokoladekage er det let at bage en dejlig chokoladekage fyldt med chokoladestykker. Der er nok til en bradepande i denne bageblanding. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie. Ønsker du at variere kagen, kan du prøve følgende tips!
Bagetid: Ca. 30-40 min. ved 180 grader (varmluft 160)
Pyntekage
Med lidt god fantasi kan du overraske børnene med en sjov kage. Pynt evt. chokoladekagen som et hoved med glasur og slik. Glasur: 1 spsk. kakao, 3 spsk. kogende vand, 250 g flormelis.
Nøddekage
Tilsæt 50 g hakkede hasselnødder til dejen. Pynt med hakkede nødder.
Muffins
Prøv at bage chokoladekagen som muffins. Bages 10-15 min. ved 175-180°C.
Sukker, hvedemel, palmeolie, kakao 4,5%, chokoladedråber 4% (sukker, kakaomasse, kakaosmør), emulgator (vegetabilsk soja lecithin), glukosesirup, fortykningsmiddel (sorbitol), helægspulver, hvedestivelse, skummetmælkspulver, mælkeprotein, hævemiddel (E450, natriumbicarbonat) aroma (smør, vanilje), salt, emulgator (vegetabilsk lecithin), hvedemaltmel.
Energi | kJ | 2000 |
Energi | kcal | 480 |
Fedt | g | 31 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 11 |
Kostfibre | g | 2 |
Kulhydrater | g | 43 |
heraf sukkerarter | g | 24 |
Salt | g | 0,2 |
Protein | g | 5 |