Med Amo Chokoladetærte er det let at bage en af tidens mest populære kager hurtigt og nemt. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand, olie og smør.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 160°C). Smør og mel en springform (20—22 cm i diameter).
2. Kom indholdet fra pose 1 i en skål. Tilsæt 2 dl vand og 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine. Rør dejen godt sammen med piskeris i ca. 1 min. Hæld dejen i springformen.
3. Bag kagen i ca. 30-40 minutter nederst i ovnen. Lad den hvile i formen, inden den vendes ud på et fad.
4. Glasur. Bland 1 spsk. blødt smør med 1 ½ spsk. vand og indholdet fra pose 2. Pisk cremen kraftigt, gerne med elpisker, til den bliver luftig. Fordel cremen over den afkølede kage.
Tips!
Tilsæt 100 gram (frosne) hindbær til dejen, og bag derefter som normalt.
Sukker, hvedemel, kakaopulver 6,8%, æggepulver, skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), hævemiddel (E 450, natriumbicarbonat), vegetabilsk olie (kokos), maltodextrin, kartoffelstivelse, salt, aroma (chokolade, vanilje), hvedemaltmel.
Kan indeholde spor af mandel.
Energi | kJ | 1622 |
Energi | kcal | 385 |
Fedt | g | 19 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 7,8 |
Kulhydrater | g | 49 |
heraf sukkerarter | g | 35 |
Protein | g | 4,8 |
Salt | g | 0,50 |