Chokoladetærte med fin chokoladecreme

Med Amo Chokoladetærte er det let at bage en af tidens mest populære kager hurtigt og nemt. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand, olie og smør.

Du skal bruge:

  • Til kageblandingen: 2 dl vand, 1 dl olie eller 100 g smeltet smør.
  • Til glasuren: 1 spsk. smør og 1 ½ spsk. vand. Tilberedningstid: ca. 50 min heraf ca. 30-40 min bagetid.

 

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 160°C). Smør og mel en springform (20—22 cm i diameter).

2. Kom indholdet fra pose 1 i en skål. Tilsæt 2 dl vand og 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine. Rør dejen godt sammen med piskeris i ca. 1 min. Hæld dejen i springformen.

3. Bag kagen i ca. 30-40 minutter nederst i ovnen. Lad den hvile i formen, inden den vendes ud på et fad.

4. Glasur. Bland 1 spsk. blødt smør med 1 ½ spsk. vand og indholdet fra pose 2. Pisk cremen kraftigt, gerne med elpisker, til den bliver luftig. Fordel cremen over den afkølede kage.

 

Tips!

Tilsæt 100 gram (frosne) hindbær til dejen, og bag derefter som normalt.

Indholdsdeklaration

Sukker, hvedemel, kakaopulver 6,8%, æggepulver, skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), hævemiddel (E 450, natriumbicarbonat), vegetabilsk olie (kokos), maltodextrin, kartoffelstivelse, salt, aroma (chokolade, vanilje), hvedemaltmel.

Kan indeholde spor af mandel.

Vægt

450 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1622
Energi kcal 385
Fedt g19
heraf mættede fedtsyrer g7,8
Kulhydrater g49
heraf sukkerarterg35
Protein g4,8
Salt g0,50