Chokoladetærte

Med Amo Chokoladetærte er det let at bage en af tidens mest populære kager hurtigt og nemt. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand, olie og smør. Ønsker du at variere kagen, kan du prøve følgende tips.

Bagetid: Ca. 30-40 min. ved 175°C (varmluft 160°).

Appelsin-chokoladetærte
Erstat vandet i cremen med samme mængde presset appelsinsaft og evt. revet appelsinskal. Eller strø appelsinskal ovenpå tærten som garnering.

Sachertorte
Flæk den afkølede kage på midten i to dele og smør et tykt lag abrikosmarmelade imellem. Fordel chokoladecremen over kagen.

Festlig chokoladetærte
Pynt den færdige tærte med sølvkugler, ristede mandelflager, bær eller frugt.

Indholdsdeklaration

Sukker, hvedemel, palmeolie, kakaopulver 7%, æggepulver, skummetmælkspulver, hvedestivelse, glucosesirup, vallepulver, maltodextrin, kartoffelstivelse, hævemiddel (natriumbicarbonat, E 341, E 450), salt, emulgator vegetabilsk (E 471), aroma (chokolade, vanilje), mælkeprotein, hvedemaltmel. Kan indeholde spor af mandel.

Vægt

450 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1700
Energi kcal 420
Fedt g17
heraf mættede fedtsyrer g5
Kostfibre g2
Kulhydrater g57
heraf sukkerarterg43
Salt g0,3
Protein g4,7