Amo Fødselsdagsboller er klassiske lyse boller, som vi elsker dem på fødselsdagsbordet. Så bløde og luftige, at de næsten letter fra fadet.
Amo Fødselsdagsboller er nemme at bage, du skal bare tilsætte gær og vand.
Bagetid: Ca. 7-10 min. ved 220°C (varmluft 200°C).
Hvedemel, palmeolie, sukker, skummetmælkspulver, æggepulver, glucosesirup, salt, vegetabilsk emulgator (E 322, E 472e), mælkeprotein, druesukker, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzym (amylase).
| Energi | kJ | 1650 |
| Energi | kcal | 390 |
| Fedt | g | 11 |
| heraf mættede fedtsyrer | g | 4,9 |
| Kulhydrater | g | 61 |
| heraf sukkerarter | g | 9,0 |
| Kostfibre | g | 2,6 |
| Protein | g | 11 |
| Salt | g | 0,7 |