Koldhævede Brunchboller

Amo Koldhævede Brunchboller er velsmagende boller med frø og kerner, som er nemme at bage. Du kan også bage et brød af blandingen, eller prøv at bage bollerne i muffinforme. Det er festligt at servere til f.eks. suppe.

Bag i brødform
Hæld det halve af dejen i en smurt brødform, og bag et brød og ca. 8 boller. Brødet skal bage ca. 30 min. ved 200°C (varmluft 180°C).

Muffinboller
Kom dejen i muffinforme smurt med olie, og bag dem ca. 15-20 min.

Indholdsdeklaration

Hvedemel, solsikkekerner* hørfrø*, hirse*, boghvede*, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzym (amylase).

*Melblandning indeholder 15 % frø og kerner.

Vægt

1 kg

Næringsværdi (pr. 100 gram)

EnergikJ1550
Energikcal370
Fedtg7,2
heraf mættede fedtsyrerg0,7
Kulhydraterg64
heraf sukkerarterg5,5
Kostfibreg4,0
Proteing10
Saltg1,5