Amo Koldhævede Brunchboller er velsmagende boller med frø og kerner, som er nemme at bage. Du kan også bage et brød af blandingen, eller prøv at bage bollerne i muffinforme. Det er festligt at servere til f.eks. suppe.
Bag i brødform
Hæld det halve af dejen i en smurt brødform, og bag et brød og ca. 8 boller. Brødet skal bage ca. 30 min. ved 200°C (varmluft 180°C).
Muffinboller
Kom dejen i muffinforme smurt med olie, og bag dem ca. 15-20 min.
Hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, hirse, boghvede, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase). Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin
Energi | kJ | 1550 |
Energi | kcal | 370 |
Fedt | g | 7,2 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 0,7 |
Kostfibre | g | 4 |
Kulhydrater | g | 64 |
heraf sukkerarter | g | 5,5 |
Salt | g | 1,5 |
Protein | g | 10 |