Amo Koldhævede Morgenboller er dejlige, velsmagende boller med havregryn og fuldkorn.
Du kan variere bollernes smag med forskellige drys, eller prøv at bage et brød af blandingen.
Varier efter smag
Pensl bollerne med æg eller vand, og giv dem et ekstra pift ved at drysse dem med havregryn, birkes, sesamfrø eller solsikkekerner.
Bag i brødform
Dejen kan også bages som brød. Hæld halvdelen af dejen i en smurt brødform. Den skal kun være ca. halvt fyldt, da dejen hæver en del under bagningen. Bag to brød eller et stort brød og otte boller. Brødet skal bages ca. 30 min. ved 200°C (varmluft 180°C).
Hvedemel, havregryn (15%), fuldkornshvedemel, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, havrefibre, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), maltmel af hvede, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase). Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin.
Energi | kJ | 1500 |
Energi | kcal | 350 |
Fedt | g | 5 |
heraf mættede fedtsyrer | g | <0,5 |
Kostfibre | g | 6 |
Kulhydrater | g | 66 |
heraf sukkerarter | g | 5 |
Salt | g | 1,5 |
Protein | g | 9 |