Amo Solsikkerugbrød er et rustikt og smagfuldt rugbrød, som er enkelt at bage.
Tips!
Tag straks rugbrødet ud af formen, og afkøl det på en bagerist. Pak det nybagte brød ind i film, så bliver skorpen lækker blød, og brødet holdes fugtigt. Brødet skal være koldt, inden det skæres i skiver.
Groft rugmel, hvedemel, rugflager, solsikkekerner 10%, tørret rugsurdej 5%, salt tilsat jod, sukker, hvedestivelse, maltekstrakt fra byg, bygmaltmel. Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin.
Energi | kJ | 1500 |
Energi | kcal | 360 |
Fedt | g | 7,2 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 0,9 |
Kostfibre | g | 12 |
Kulhydrater | g | 56 |
heraf sukkerarter | g | 3,3 |
Protein | g | 9,9 |
Salt | g | 1,6 |