Amo Solsikkerugbrød er et rustikt og smagfuldt rugbrød, som er enkelt at bage.
Tips!
Tag straks rugbrødet ud af formen, og afkøl det på en bagerist. Pak det nybagte brød ind i film, så bliver skorpen lækker blød, og brødet holdes fugtigt. Brødet skal være koldt, inden det skæres i skiver.
Groft rugmel, hvedemel, rugflager* (12%), solsikkekerner (10%), tørret surdej av rug (5%), salt tilsat jod, sukker, hvedestivelse, maltekstrakt af byg, bygmaltmel.
*Indeholder 63% rug og 57% fuldkorn. Det færdigbagte brød indeholder 37% rug og 34% fuldkorn.
Energi | kJ | 1500 |
Energi | kcal | 360 |
Fedt | g | 7,2 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 0,9 |
Kostfibre | g | 12 |
Kulhydrater | g | 56 |
heraf sukkerarter | g | 3,3 |
Protein | g | 9,9 |
Salt | g | 1,6 |