Tabel som viser, hvor meget 1 tsk., 1 spsk. og 1 dl af forskellige ingredienser vejer.

Ingrediens

1 tsk.

1 spsk.

1 dl.

Brun farin

 

10 g

60 g

Flormelis

 

8 g

50 g

Fuldkornsmel

 

10 g

60-65 g

Glutenfrit mel til brød, pizza og pandekager

 

9 g

60 g

Glutenfrit mel til søde bagværk

 

9 g

60 g

Grahamsmel

 

10 g

55-60 g

Hasselnødder, hele

 

 

60 g

Havregryn

 

5 g

30 g

Honning (flydende)

7 g

20 g

140 g

Sirup

7 g

20 g

140 g

Hvedemel

 

10 g

55-60 g

Kakao

2,5 g

7 g

45 g

Knækkede rug- og hvedekerner

 

10 g

55-75 g

Kokosmel

 

5 g

35 g

Mandler, hele

 

 

60 g

Mel af hvede & hvide bønner

 

9 g

55 g

Mel af hvede & rodfrugter

 

9 g

60 g

Olie

 

14 g

90 g

Rosiner

 

 

60 g

Salt, fint

7 g

20 g

120 g

Salt, groft

4 g

13 g

80 g

Sesamfrø

 

10 g

55 g

Smør, smeltet

5 g

15 g

90 g

Solsikkekerner

 

10 g

50 g

Sukker (stødt melis)

5 g

15 g

85 g

Æg, hele

 

 

2 stk.

Æggeblomme

 

 

5-6 stk.

Æggehvide

 

 

3 stk.