Gør julen kager med ekstra bødet pynt af glasur! Få hjælp fra vores opskrifter og tips om glasur at gøre den perfekte julekager!
Hvid glasur:
Chokoladeglasur:
Sprøjte glasur:
Pisk æggehviderne let med en gaffel og rør flormelis i. Konsistensen skal være tyk og glasuren skal trække spor, der holder faconen.
Træk en linie med en stiv glasur på hele kagens kant. Har du ikke en fin tylle kan du bruge en fryse-pose og klippe et meget lille hul i den ene hjørne.
Fyld op med en tyndere glasur. Træk forsigtigt glasuren ud til kanten med en tandstik.
Tegn dine skabeloner på et stykke papir fx hjerter, stjerner eller et juletræ.
Læg et stykke bagepapir over og tegn dit mønster op med smeltet chokolade. Du kan bruge både hvid og mørk chokolade.
Kom sprøjeposen ned i et stort glas og kræng posen ud over kanten.
OBS! Hvis du bruger tylle, så husk at komme den i posen inden du kommer glasur i.
Fyld op med en tyndere glasur. Træk forsigtigt glasuren ud til kanten med en tandstik.
Følg os på vores juleprofil på Instagram og få inspiration til alle julens kagelækkerier. Du finder os på @julebagning. God jul!