Gør julens kager ekstra indbydende med pynt af glasur! Få hjælp fra vores tips om glasur til lave de perfekte julekager!

Hvid glasur:

  • 200 g flormelis
  • 1 spsk. kogende vand

Chokoladeglasur:

  • 180 g flormelis
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kogende vand

Sprøjte glasur:

  • 1 bæger past. æggehvide
  • ca. 250 g flormelis

Pisk æggehviderne let med en gaffel og rør flormelis i. Konsistensen skal være tyk og glasuren skal trække spor, der holder faconen.

 

Sådan får du en perfekt glasur:

Træk en linie med en stiv glasur på hele kagens kant. Har du ikke en fin tylle kan du bruge en fryse-pose og klippe et meget lille hul i den ene hjørne.

Fyld op med en tyndere glasur. Træk forsigtigt glasuren ud til kanten med en tandstik.

Tegn dine skabeloner på et stykke papir fx hjerter, stjerner eller et juletræ. 

Læg et stykke bagepapir over og tegn dit mønster op med smeltet chokolade. Du kan bruge både hvid og mørk chokolade.

Fyld op med en tyndere glasur. Træk forsigtigt glasuren ud til kanten med en tandstik.