Ingredienser

12 stk.

 

Bløde lam

Sådan gør du (1 time, 45 min.):

Følg step 1-3 på den ekstra lækre grunddejsopskrift.

4. Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Tag ⅓ af dejen fra og brug hænderne til at lave en fordybning i resten af dejen.

5. Kom revet squash og æg i fordybningen og bland godt sammen. Hak med en stor kniv i dejen, så dejen skiller sig i små dejklumper.

6. Brug den dej, du tog fra, til at lave 12 små runde kugler, som skal danne lammets hoved. Sæt de små kugler på en bageplade med bagepapir og læg klatter af de hakkede små dejklumper bagved, så det danner kroppen. Lad bollerne efterhæve, lunt og tildækket, ca. 15 min.

Bagetid:

12-15 min. i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 200 °C).