Ingredienser
Top dem efter ønske. Her er 3 forslag:
Fladbrød med hvidløgssmør og revet cheddar
Rør 50 g. tempereret smør med et knust fed hvidløg og 1 spsk. finthakket purløg.
Fladbrød med flødeost, ruccola, friske bær og honningvinagrette
Smør brødet med et godt lag flødeost naturel (3-4 spsk. per brød). Fordel et par håndfulde ruccola og ca. 2 spsk. friske hindbær og jordbær. Kværn lidt sort peber over og dryp med honningvinagrette.
Honningvinagrette: Pisk 2 spsk. flydende honning, 1 spsk. hvidvinseddike og 2 spsk. olivenolie.
Fladbrød med pesto, mozzarella tomat, pinjekerner og basilikum
Smør et tyndt lag pesto over brødet. Fordel ca. 50 g. findelt mozarella (gerne små kugler), 6 cherrytomater i halve og lidt frisk basilikum. Drys 1 spsk. pinjekerner og dryp til sidst en 1 spsk. god olivenolie over, drys med lidt salt og friskkværnet peber.