1. Skær fedtstoffet i tern og kom det i melet. Findel det og tilsæt ægget.
2. Ælt dejen hurtigt sammen til den er ensartet og glat.
3. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen i film og læg den i køleskabet mindst 30 min.
4. Del dejen i 24 stykker og rul hvert stykke ud mellem 2 stykker bagepapir til en diameter på ca. 8 cm og læg dejen ned i små smurte forme.
5. Kom fyld i fra en af opskrifterne og bag dem. Tag de små quicher ud af formene, mens de er varme og afkøl dem på bagerist.
Lækkert fyld:
Karamelliseret løg og bacon
Svits et stort finthakket løg til det er gyldent og kom det i en skål. Steg 125 g finthakket bacon til det er sprødt. Bland det med løget og tilsæt 3 tsk. grov sennep og krydr med peber. Kom en lille smule i hver form. Pisk 2 æg med 1 ¼ dl mælk og hæld det over fyldet.
Gedeost og soltørrede tomater
Bland 60 g smuldret gedeost og 60 g hakkede, soltørrede tomater og læg en smule i bunden af hver form. Pisk 2 æg med 1 ¼ dl mælk og kom hakket frisk basilikum i. Krydr med salt og peber og hæld det over.
Cremede krydderurter
Bland 2 sammenpiskede æg, 2 spsk. mælk, 1 ¼ dl piskefløde, 2 tsk. hakket frisk purløg, samt
1 tsk. hakket dild, 1 tsk. timian og 1 tsk. persille. Hæld det i formene og drys med revet parmesan.
Røget Laks
Blend 100 g flødeost, ½ dl piskefløde og 2 æg i en foodprocessor. Tilsæt lidt knust, sort peber efter smag. Fordel 100 g finthakket, røget laks i formene og hæld osteblandingen over.
Majs og rød peberfrugt
Bland 130 g majs fra dåse med 40 g revet cheddar og en halv finthakket, rød peberfrugt.
Pisk 2 æg, 1 ½ dl piskefløde, 2 tsk. dijonsennep og en smule tabasco i en skål og krydr med salt og peber. Fordel majsblandingen i formene, og hæld æggeblandingen over.