Ingredienser

4 stk.

Pizzabund

  • 600 g. Amo Pizzamel
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 25 g. gær
  • 4 dl. koldt vand

Hurtig pizzasauce

  • 3 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 5 spsk. tomatketchup
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 tsk. salt evt. hvidløgssalt

Ost: 

  • Beregn ca. 100 g. fersk mozzarella eller revet ost pr. pizza

Yummy Pizza

Sådan gør du (80 min.):

  1. Lav pizzadejen efter anvisningen på posen med Amo Pizzamel.
  2. Efter hævning deles dejen i 4 dele. Form dem til runde boller og rul dem til 4 pizzabunde. Læg dem på bagepapir på en bradepande.
  3. Bland ingredienserne til saucen og fordel et tyndt lag pizzasauce på hver. Hold en kant på ca. 2 cm fri.
  4. Fordel ost og topping jævnt på pizzaerne.
  5. Bag pizzaerne ved 250°C på midterste rille i ca. 10-12 minutter til skorpen er sprød og gylden og osten smeltet.

 Forslag til pizzafyld:

Pizza Diavolo

En lækker spicy pizza med pepperoni, chili og sorte oliven. Tilsæt lidt rødløg i skiver for ekstra god smag.

 

Pizza Capricciosa

En dejlig mild pizza med skinke og champignon.

 

Hvid pizza med spinat og stegte svampe

Skift pizzasaucen ud med ca. 2-3 spsk. Creme Fraiche. Fordel ost, stegte svampe i tynde skiver og nogle blade frisk spinat på pizzabunden.