Hvis du vil lykkes med nemme, men alligevel uimodståelige boller, har det aldrig været lettere. Med denne bolleblanding behøver du hverken at huske at have gær derhjemme eller bruge tid på at ælte — bare bland med vand, rør med en gaffel og sæt i køleskabet natten over.
Så er du klar til at bage og nyde friskbagte boller. En kombination af nemt og velsmagende, ganske enkelt!
Tips:
Tilføj 150 gram valnødder til dejen og følg derefter opskriften.
Hvedemel, Fuldkornsrugmel, hvedekerner (9,5%), fuldkornshvedemel, sukker, hørfrø, durumhvedekerner (3%), salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, bygmalt, tørret rugsurdej (1,3%), druesukker, emulgator (E 472e, E 491), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase).
Energi | kJ | 985 |
Energi | kcal | 233 |
Fedt | g | 3,7 |
- heraf mættede fedtsyrer | g | 0,5 |
Kulhydrater | g | 40 |
- heraf sukkerarter | g | 3,4 |
Kostfibre | g | 5,1 |
Protein | g | 7,0 |
Salt | g | 1,4 |