Koldhævede Softkerneboller

Hvis du vil lykkes med nemme, men alligevel uimodståelige boller, har det aldrig været lettere. Med denne bolleblanding behøver du hverken at huske at have gær derhjemme eller bruge tid på at ælte — bare bland med vand, rør med en gaffel og sæt i køleskabet natten over.

Så er du klar til at bage og nyde friskbagte boller. En kombination af nemt og velsmagende, ganske enkelt!

Tips:
Tilføj 150 gram valnødder til dejen og følg derefter opskriften.

Indholdsdeklaration

Hvedemel, Fuldkornsrugmel, hvedekerner (9,5%), fuldkornshvedemel, sukker, hørfrø, durumhvedekerner (3%), salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, bygmalt, tørret rugsurdej (1,3%), druesukker, emulgator (E 472e, E 491),  melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase).

Vægt

900 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ985
Energi kcal233
Fedt g3,7
- heraf mættede fedtsyrer g0,5
Kulhydrater g40
- heraf sukkerarter g3,4
Kostfibre g5,1
Protein g7,0
Salt g1,4