geh
  • Start
  • Opskrifter
  • Produkter
  • Kontakt
  • Tips & tricks
    Kars mobileMeny
  • Opskrifter
  • Produkter
  • Kontakt
  • Tips & tricks
 
 

Vælg opskrift kategori

Amo klassikere Brød og boller Halloween Juleopskrifter Kager Mad Madtærter Pandekager Pizza Småkager

Grovbrød

Grove brød og boller kan varieres på mange måder. Bag med forskellige frø og kerner, brug forskellige meltyper eller prøv med squash eller gulerødder i brødet. Fuldkornsbrød kan også bages i forskellige former, så de er ekstra flotte at servere til varme retter eller stille på buffeten.

Bondebrød fra Mors

Bondebrød fra Mors

Et groft og mættende brød med rug og havregryn.

Formbrød

Formbrød

Tip: Ønsker du en blød skorpe, kan du pakke brødet ind i et viskestykke, når det er varmt.

Groft brød med squash

Groft brød med squash

Brød med squash, speltmel og knuste rugkerner.

Groft franskbrød

Groft franskbrød

Franskbrød med knuste hvedekerner.

Julebrød

Julebrød

Lækkert julebrød med hvidtøl.

Koldhævede Rugbaguettes

Koldhævede Rugbaguettes

Smagsfulde baguettes med sprød skorpe.

Rugstykker

Rugstykker

Grove boller med rugflager.

Skoldet fuldkornsspeltbrød

Skoldet fuldkornsspeltbrød

Speltbrød

Speltbrød

  • Produkter
    • Bolleblandinger
    • Brødblandinger
    • Amo Kageblandinger
    • Mel
    • Nyheder
    • Amo Pizza & Tærte
    • Vafler og pandekager
  • Opskrifter
    • Amo klassikere
    • Brød og boller
    • Halloween
    • Juleopskrifter
    • Kager
    • Mad
    • Madtærter
    • Pandekager
    • Pizza
    • Småkager
  • Om Amo
    • Sponsorpolitik
    • Lantmännen Cerealia A/S
  • Tips & tricks
    • Temaer & Anledninger
    • Amo Play
    • Bageskolen

Forbrugerkontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til Amo,
beder vi dig kontakte os her.Google+

Lantmännen Cerealia A/S  |  Møllegade 12, DK-7100 Vejle |  Databeskyttelsespolitik  |  Anvendelse af cookies  |  Manage Cookies