Brug rug i dit bagværk!
Du kender rugmel fra rugbrød. Men rug er også lækkert at bruge i andet bagværk, hvis du vil have ekstra karakter og smag til krummerne.
Tip! Hvis du ønsker brødet uden kerner, så erstat de 450 g rugkerner med 450 g Amo Hvedemel. Hvis du bager 2 brød samtidig bl...
Rugklapper - perfekte til madpakken. Følg opskriften på Groft Solsikkerugbrød men halvér portionen og undlad vand og rugkerne...
Hold gang i surdejen - tag en klump dej fra, ca. 350 g, og stil det lunt et par dage. Så er der surdej til næste bagning. Sur...
Tip! Prøv at erstatte halvdelen af vandet med hvidtøl. Det giver en kraftigere og lidt sødlig smag, der passer godt til brunc...
Tip! Drys brødformene indvendigt med hasselnøddeflager og fordel nødderugdejen i formene.
Overrask med små fine portionsbrød med rabarber.
Rug er sundere end hvede og giver en bedre mæthedsfornemmelse.
Prøv at pensle dejfirkanterne med vand og drys med sesamfrø eller mel inden du skærer dejen ud i strimler og snor dem.
Bagt med Amo Groft Rugmel, som er 100% fuldkorn.
Amo Groft knuste Rugkerner fremtræder store, bløde og appetitlige i det færdige brød.