I lyse brød og boller anvendes der kun hvedemel, men de kan varieres på mange måder. For eksempel med fyld i dejen eller ved at bage brødet i forskellige former.
Påskeharen er sjov at bruge på påskebordet i stedet for det almindelige hvide formbrød
Tips: Erstat noget af olivenolien i dejen med noget af marinaden fra fetaosten. Vælg evt. fetaost, som er marineret i soltørr...
Opskriften passer til en bradepande på 40x40 cm!
Et brød bagt på vores Manitoba-hvedemel, giver dig et ekstra saftigt, luftigt og stort brød. Takket været det høje glutenindh...
Bag dit focaccia på Tipo 0- mel, som er et ekstra finmalet hvedemel, som giver et brød med en fin sprødhed
Tip: Tilføj 100 g revet rødbede til dejen og giv brødet en flot rød farve.
Påskebuffeten fortjener dette lysglimt af farvestrålende tomater, pecorinoost og basilikum.
Tip! Du kan ælte forskellige former for fyld i dejen. Prøv med hakkede, soltørrede tomater eller hakkede oliven (uden sten). ...
Lav huller i dejen og fordel gedeosten heri. Drys til sidst med sydesalt og rosmarinblade
Vort danske, traditionelle franskbrød med dejlig blød krumme.
Dejlige sommerflûtes med rosmarin.
Focaccia med tomat og frisk rosmarin.
Bag brødene i en grill ved indirekte varme.
Tip! Dryp timian med lidt olie inden de kommes på brødet. Så bliver de ikke sorte under bagningen.
Stecca er egentlig en italiensk specialitet – en slags baguette bagt med fyld på toppen. Typisk bager italienerne Stecca med...
Tip! Du kan også forme dejen til 12 boller. (Bagetid 10-12 min.)
Bløde, men sprøde, scones med yoghurt!
Pensl brødene med mælk og drys evt. med frø eller kerner.
Dryp olie hen over de tynde kartoffelskiver og drys med rosmarin og salt.
Tip! De er bedst nybagte, men de kan sagtens nedfryses.
Måske verdens nemmeste... Til denne opskrift skal der bruges en 3 liters gryde.
Tip! Som kontrast til brødet kan man også komme rød eller grøn peberfrugt i.
Runde boller lægges lidt tæt i en form, vokser sammen under hævningen og bliver til et herligt stort brød, som ser flot ud på...